Our Blog

Hej alla,

I december var jag en av TEDx talarna i Göteborg och jag fick äran att få prata om astronomi, mitt stora intresse för liv i rymden, och drömmen om att en dag uppfylla min barndomsdröm – att hitta liv i rymden. Nu har de lagt upp klippet och jag kommer ALDRIG i mitt liv se på det med ljudet på. Känner hur otroligt pinsamt det är, så nej tack!  Men ni som vill får gärna göra det, men bara om ni tål min fina svengelska dialekt :p

Jag vill även tacka TEDx arrangörerna ännu en gång som valde mig. Det har nämligen varit en av mina drömmar och mål att få tala på ett TEDx event. Varje gång jag tittar på andra talares klipp så blir jag så inspirerad och motiverad, så jag tänkte att jag själv vill göra något liknande en dag. Det här var definitivt något helt annorlunda och jag kommer aldrig att glömma hur det kändes att få tala inför så många människor, och glömma en bit av manuset när slutet närmade sig (dog lite när det hände). Hoppas att ni fortsätter för ert arbete uppskattas av väldigt många runtomkring världen.

Comments ( 1 )

  • Henrik says:

    Mycket intressant (trots att jag hade ljudet på)! Håller med om att Mars är lite överreklamerad när det kommer till att leta efter liv, månarna kring gasjättarna är betydligt mer spännande.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »