Our Blog

Hej alla,
Nu har jag lite tråkiga nyheter angående min kära blogg, Astrobloggen. Jag har tyvärr funderat på att lägga ner den här bloggen och kom fram till, efter mycket tänkande, att det är lika bra att göra det. Anledningen är att jag för tillfället har mycket arbete med Swedish Space Technologies, plus annat vid sidan om, och bloggen ligger bara och samlar digitalt damm. Sen så blir det en mindre grej för mig att tänka på vilket betyder att jag kan fokusera på enbart arbetet och inte distraheras av annat. Sociala medier tar mycket av ens tid och jag känner att Twitter och FB räcker för mig för tillfället. Därför kommer jag att ha Astrobloggens FB sida aktiv, men tyvärr blir detta Astrobloggens sista inlägg. Kan inte ens tro att jag skriver detta, Astrobloggen är som mitt barn.

Den här bloggen har jag uppdaterat i 10 år nu (!!), den fyllde faktiskt 10 år för några veckor sedan, men nu känns det som att jag inte kan fortsätta med den. Jag kommer ihåg inlägget där jag skrev om mitt jobb på ESA, om min första visning på Slottsskogsobservatoriet, om reklamfilmen med Eniro, eller när jag träffade Buzz Aldrin. Dessa är några exempel bland många och det var alltid kul att få berätta om det för er. Bloggen har jag alltid älskat, den har öppnat så många dörrar för mig och samtidigt inspirerat mig till att fortsätta med rymden och dela med mig av mitt intresse. Därför ska den inte tas bort utan ligga kvar, det finns ingen chans att jag raderar den!

Jag kommer med stor sannolikhet att skapa ett personligt Instagramkonto snart och uppdatera er med saker som handlar om Swedish Space Technologies så att ni kan följa startupens utveckling. Det händer lite grejer för tillfället och om allt går som planerat så har jag stora nyheter snart. Vi får se…

Vill avsluta med att tacka alla som har följt min blogg, både nya och gamla följare. Ni kan nå mig när som helst på FB och jag hjälper er gärna med era frågor.

Så, med detta sagt vill jag tacka er ännu en gång för att ni har följt mig och min resa! Vi hörs på FB!

Comments ( 10 )

 • Willy Olausson says:

  Hejdå och ha det så bra! Det har varit ett nöje att läsa din blogg!
  Willy

 • Margareta Hedin says:

  Hej Assiye,
  Om du är intresserad av att sälja ditt domännamn är jag högst intresserad att köpa det. Kan tänka mig att köpa det och inte starta någon blogg på åratal om det skulle kännas lättare för dig.
  Vänlig hälsning Margareta Hedin

  • Assiye Süer says:

   Hej,
   Jag kommer att fortsätta att behålla domännamnet, ska ha ett twitter- samt instagramflöde här, samt att jag även vill att Astrobloggen aldrig försvinner i princip. Tack för ett visat intresse dock!
   Hälsningar,

   Assi

   • Margareta Hedin says:

    Men varför vill du som astronom vill använda ett namn som direkt kopplar till astrologi? Det är klart missvisande! Jag som astrolog och skulle verkligen kunna göra något av den adressen. Än så länge ligger min blogg under Damernas Världs portal
    och heter http://blogg.damernasvarld.se/astrobloggen
    men den dagen jag kliver av det samarbetet är jag villig att betala en bra slant för namnet. Om du skulle vilja ändra dig. Hälsningar Margareta

    • Assiye Süer says:

     Astro betyder stjärna och kan användas i mitt sammanhang eftersom att bloggen handlar om astronomi. Astrologi är en pseudovetenskap som baseras på himlakroppars position och hur positionen är ”relaterad” till människans liv. Jag har haft ASTRObloggen i 10 år nu och vill inte att bloggen förknippas med påhitt utan bara vetenskap. Därför väljer jag att behålla domännamnet och kommer att göra det under hela min livstid.

    • Assiye Süer says:

     Damernas värld kan kanske döpa bloggen till astrologibloggen?

 • Christer Wegmann says:

  Det har varit en fantastisk resa att följa dig här, Assi och du är en underbar person att prata med allt inom rymdforsking och Raketer m.m
  KRAMAR
  Din vän Christer

 • Jan-Erik says:

  Jag kollar tydligen inte din blogg så ofta men det var ju tråkigt att du slutar med den. Hoppas det går bra med företaget! On to Mars! 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »