Our Blog

0

Hej alla,

Jag har något kul att berätta. Jag är 100% säker på att ni alla känner till Hjärnkontoret och har sett minst ett avsnitt. För ett par dagar sen kontaktade SVT mig och frågade ifall jag kan tänka mig att gästa programmet. Eftersom att jag tittade på Hjärnkontoret när jag var yngre och älskade programmet så tackade jag ja på en gång. Det är inte ofta man får en chans som denna.
På onsdag ska jag till Stockholm för att träffa SVT och personerna bakom Hjärnkontoret. På torsdag ska vi filma in avsnittet, som handlar om något som betyder en hel del för mig. Jag kommer inte ge er några ledtrådar utan ni får se avsnittet när det kommer ut. Självklart kommer jag att påminna er några dagar innan för jag vill inte att ni missar det 🙂

Jag ser i alla fall fram emot detta, det kommer att bli hur kul som helst! Kommer att fota allt och lägga upp det här på bloggen under veckan. Trodde aldrig att det här skulle hända mig faktiskt och jag tackar SVT som valde mig!

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Translate »