Our Blog

Hej alla där ute!

Just nu befinner jag mig i Alpbach, Österrike och imorgon börjar sommarskolan. Vi hade en mingel precis med alla som blev valda.2 till ifrån Sverige har blivit valda, jag träffade en precis.
Jag har hört att det kommer att bli tufft, lite sömn och mycket arbete, precis som det brukar vara i rymdbranchen. Vi ska alltså arbeta med ett projekt, från grunden, och om 11 dagar ungefär ska vi presentera det till en jury. Det Därför tänkte jag vila ut just nu och njuta av naturen här. Jag förväntade mig aldrig att det skulle vara så här vackert, bara titta på bilden som jag tog nedan så förstår ni vad jag menar!

Jag ska försöka att blogga och hålla er uppdaterade varje dag, så håll utkik då och då. Dags att vila. Imorgon börjar vi 8.30 och det kommer att bli myyyycket rymd!

b2ap3_thumbnail_Screen-Shot-2014-07-14-at-21.03.20.png

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Translate »