Our Blog

Hej alla läsare!

Jag fick turen att få presentera två av mina idéer till framtida rymdsonder som har till uppgift att observera Io och Enceladus. Detta ska jag göra på European Planetary Science Congress i Nantes, Frankrike. Trodde faktiskt inte att mina abstrakt skulle bli valda ett tag, så det här kom liiite som en överraskning. I september ska jag ha två postersessioner och prata om båda två, samtidigt…Snacka om att jag har mycket att göra nu. Måste tänka på exakt alla detaljer och svara på alla frågor som jag kan komma på just nu. Och sen ska båda se bra ut också. Varför valde jag inte två muntliga presentationer istället?
Vi har även en som ska presentera vårt Venusprojekt som vi arbetade med på ESAs sommarforskarskola i Österrike som jag var på förra sommaren.

I alla fall, nu kan ni se programmet på deras hemsida www.epsc2015.eu . Det är bara att klicka på Program Session till vänster och välja en kategori. Allas abstrakt är uppe, så är ni intresserade är det tillgängligt för allmänheten. Söker ni mitt efternamn (Suer /Süer) till höger så dyker mina två egna upp, samt abstraktet från sommarskolan. Det är bara att läsa det ifall ni är intresserade. Kom gärna med feedback eller frågor. Det är bra för mig, då vet jag vilka frågor som kan dyka upp och är då väl förberedd 🙂 Så bara maila in frågor eller skriv en kommentar här. Ingen fråga är dum!
Jag ser verkligen fram emot detta och kommer att blogga därifrån när dagen äntligen är här. Ibland har jag för många bollar i luften känner jag. Arbetar samtidigt med ett hemligt projekt, vad tänker jag med egentligen? Kan däremot säga att sånt här gör mig taggad och mitt intresse för astronomi bara ökar 🙂

Screen Shot 2015-06-29 at 10.50.06

Såhär ska det se ut när ni söker. Under Program Groups finns det olika sektioner. Min ligger under Planetary Habitability in the Solar System and Beyond.

Comments ( 2 )

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »